Souhlas se zpracováním osobních údajů

Home / Souhlas se zpracováním osobních údajů

Souhlas se zpracováním osobních údajů

V souladu s Nařízením o ochraně osobních údajů zákona tímto uděluji společnosti EUROPAY s.r.o., adresa: 120 00, Česká republika, Praha, Žitná 1578/52, ID datové schránky: f3e44fm, identifikační číslo organizace: 28435206, daňové identifikační číslo: CZ28435206, souhlas se zpracováním svých osobních údajů v rozsahu kontaktních informací – jméno, příjmení, adresa a emaily udělený za následujícím účelem:

■ poskytování platebních služeb, bankovních převodů
■ po udělení souhlasu budou osobní údaje používány po dobu nezbytnou k plnění tohoto úkolu v souladu s Nařízeními o postupu při vymazávání údajů a příslušnými právními předpisy
■ získání nových přístupových kódů

Organizace zpracovává osobní údaje po celou dobu poskytování služeb, pro které tyto údaje byly poskytnuty, nejdéle však do 10 let od okamžiku udělení souhlasu.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro plnění stanovených úkolů lze kdykoli odvolat zasláním žádosti na tutéž adresu. Odvolání souhlasu nemá vliv na zpracování údajů provedenou po jejich poskytnutí a až do okamžiku jeho odvolání.

Vezměte prosím na vědomí, že máte právo na přístup k poskytnutým osobním údajům, včetně práva na jejich úpravu, aktualizaci či odstranění, jakož i na omezení jejich zpracování. Máte také právo vyjádřit svůj nesouhlas s jejich zpracováním, stejně jako právo na přenos dat. Máte právo podat žalobu k Úřadu pro ochranu osobních údajů České republiky.

Poskytnuté osobní údaje budou zpracovány automaticky, elektronicky, ručně nebo písemně.

 

http://cz.europay.cz – Tyto webové stránky používají cookies v rámci poskytování služeb sociálních sítí, a také analýzy návštěvnosti webových stránek. Použitím těchto webových stránek vyjadřujete souhlas s ukládáním a použitím cookies.